Kommunens Väl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Nyheter Aktuellt

Aktuellt

SUCCÉ för Kommunens Väl i valet!

Kika här på slutgiltiga resultatet, vi fick hela 25.42% och detta resulterar i 11 mandat!
Vi tackar för alla röster och lovar att förvalta förtroendet på bästa möjliga vis!

Många hälsningar från Kommunens Väl

----------------------------------------------
Frågestunder och debatter
28 augusti
var vi med på ett välbesökt möte i Nyarps bygdegård, som arrangerades av Långarydsföreningar i samverkan, där vi politiker fick svara på frågor från de närvarande.

5 september arrangerade Företagarföreningen i unnaryd, Företagarna i Hylte och Torup, LRFs kommungrupp i Hylte samt Svensk Handel i Hylte en politikerdebatt och frågestund i Forum Hyltebruk.

7 september arrangerade LO-facken och Kommunal en frågestund i Forum Hyltebruk. I sista frågerundan den här kvällen frågade Centerpartiets representant om Kommunens Väl kunde tänka sig att vid kvällens möte lova alla närvarande att inte ta emot mer än halva partistödet på 11000 kronor/mandat eftersom vi i Kommunens Väl har skrivit i vårt handlingsprogram att vi vill minska partistödet. Kommunens Väl gav alla det löftet och hoppas naturligtvis att övriga partier även följer efter när Kommunens Väl tar upp frågan på kommande kommunfullmäktigemöten efter valet.

11 september har vi bjudits in att delta i en skoldebatt av personalen på Vildmarksgymnasiet i Unnaryd. Vi har tackat nej till deltagande då vi bedömer att eleverna förmodligen är mer intresserade av rikspolitik än lokalpolitik när det endast är ett fåtal elever som kommer från Hylte kommun. Vi vill i alla fall från KV:s sida tacka personalen för inbjudan och önska elever och personal en fortsatt god utveckling i ert arbete.

14 september kommer vi att närvara vid en skoldebatt i örnaskolan. Den 15 september ska sedan eleverna ha ett skolval.KV på torget
18-19 augusti.
I helgen som gått har Kommunens Väl funnits på plats utanför Konsum i Hyltebruk för att träffa kommuninvånare. Det känns riktigt bra att kunna konstatera att många väljare var riktigt positiva och glada för att Kommunens Väl ställer upp i det kommande valet.

25-26 augusti. ännu en trevlig helg på torget utanför Konsum i Hyltebruk. Under lördagen märktes det verkligen att det var långlördag med mycket folk i rörelse. Liksom veckan innan var det många väljare som öppet deklarerade att dom skulle rösta på Kommunens Väl vilket naturligtvis gjorde sitt till för att höja temperaturen bland oss ”valarbetare”.

8-9 september fanns vi på plats på torget utanför Konsum i Hyltebruk. Glädjande många  berättade att dom faktiskt redan hade poströstat och lagt sina röster på Kommunens Väl.
Nu märktes det verkligen att det bara var en dryg vecka fram till valet då inte mindre än fyra partier fanns representerade på torget under lördagen. Dagen innan var det två partier.

Kommunens Väl har torgmötestillstånd utanför Konsum i Hyltebruk varje fredag mellan 17-19.00 och lördag mellan 10-14.00 fram t.o.m lördagen den 16 september. Om vädret medger ska vi ha representanter på plats dessa tider. 

/Tommy Edenholm